Geloven Leren

Opinie en tools voor wie begaan is met het katholieke geloof


Compendium van Lectio Divina 2022

Aankondiging vanwege gemeenschap Zaden van het Woord

Met grote vreugde delen wij u mee, dat de redactie op volle kracht vooruit werkt, aan de uitgave van het Compendium Lectio Divina 2022.

Na de meditatie van het vorige jaarthema over “de Glorievolle vrijheid van de Kinderen Gods”, gaan wij nu over “de Verantwoordelijkheid” mediteren:

De verantwoordelijkheid om zichzelf te geven en een nieuwe wereld op te bouwen, met alles wat ik ben en met alles wat ik heb.

“Niemand neemt mij het leven af, maar ik geef het uit mijzelf” Joh 10, 18

Zoals velen van u misschien al weten, is het Compendium een hulpmiddel om aan de slag te gaan met het Woord van God, aan de hand van de 5 stappen van Lectio Divina : Lezing, Meditatie, Gebed, Contemplatie en Handeling. Deze methode helpt ons het Woord van God te leren beleven.

Durf in het komende jaar, deze biddende ervaring met het Woord van God te beleven!

U kunt uw compendium 2022, of meerdere exemplaren nu reeds bestellen om samen met ons, mee te evangeliseren.

Wie wenst, kan dagelijks een online begeleiding volgen via ons YouTube kanaal. Het is een gratis aanbod dat vele mensen al heeft geholpen, om het Woord van God werkelijk te beleven.

Eén keer per maand bieden we ook een inleiding aan, over de maandelijkse bezinningsteksten van het Compendium via ons kanaal op YouTube, onze Facebookpagina of via de website van de Abdij van Tongerlo.

U kunt het Compendium 2022 bestellen via: Bestelgegevens

De betaling van uw bestelling verloopt via onderstaande rekening:

  • Naam: Zaden van het Woord VZW
  • Rekeningnummer: BE72 0343 0022 0116
  • Mededeling: Compendium (+ Naam en telefoonnummer)

De prijs van het compendium 2022 blijft 20,00 € . Voor de verzending van het compendium via bpost vragen we een extra bijdrage van 7,00 €.

Indien u nog vragen heeft, aarzelt u dan niet ons telefonisch of per mail te contacteren zodat wij u verder uitleg kunnen geven.

Wees zo vrij om dit ‘Goede nieuws’ te helpen verspreiden !!!